Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 25 mei 2018

Coalitieakkoord 2018-2022 en eigen wethouder

CDA, ChristenUnie, GroenLinks en D66 presenteren coalitieakkoord voor de komende vier jaar.

Vandaag om 17:00 is tijdens een persconferentie op het Huis voor Cultuur en Bestuur het coalitieakkoord 2018-2022 gepresenteerd. De coalitiepartijen, CDA, ChristenUnie, GroenLinks en D66, leveren elk een eigen wethouder. Voor D66 zal Margreet Overmeen de rol van wethouder gaan vervullen. Zij volgt daarmee Thomas Walder op, die in de vorige coalitie de wethouderstaak voor meerdere partijen vervulde.

Het volledige coalitieakkoord is te vinden onder Publicaties.

Thema

Besturen in Hellendoorn

D66 streeft naar persoonlijke vrijheid, naar een samenleving waarin mensen zelf bepalen hoe zij hun leven inrichten, en waarin mensen vrij zijn in verbondenheid. Het is van groot belang dat overheden zich aan de door henzelf gestelde regels houden, democratische verantwoording afleggen en controleerbaar zijn.

Lees meer