Steun ons en help Nederland vooruit

Marcel Butink

Steunfractielid

35 jaar

Nijverdal

Wie is Marcel Butink?
Ik ben in 1983 geboren in het mooie dorp Hellendoorn, ik heb daar ook mijn hele jeugd gewoond. In 2007 ben ik gaan samenwonen in de kruidenwijk in Nijverdal.
Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters en een zoon.

Wat doe ik?
Ik zit in de steunfractie van D66 Hellendoorn. Hier kan ik samen met een enthousiaste groep mensen onze huidige fractie ondersteunen.

Wat wil ik in de Hellendoornse politiek, onder andere, bereiken?
Ik woon mijn hele leven al in de gemeente Hellendoorn, in al die jaren heb ik veel mensen leren kennen en ontmoet. Ik ben makkelijk benaderbaar en dit wil ik graag gebruiken om de inwoners meer bij de politiek te laten betrekken. Beginspraak vinden wij als D66 Hellendoorn daarom ook erg belangrijk. Wij vertrouwen op de eigen kracht van de inwoners. Samen met de inwoners wil ik ervoor zorgen dat de gemeente Hellendoorn een aantrekkelijke en veilige gemeente is om te leven. Ik zal me de aankomende jaren ook volop gaan inzetten op het gebied van duurzaamheid. We zullen ervoor moeten zorgen dat er veel meer duurzame energie wordt opgewekt. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om onze doelen te bereiken in onze mooie gemeente, dit doe ik graag samen met een enthousiaste groep mensen van onze afdeling D66 Hellendoorn.